Over ons

In het huidige Corona tijdperk is het belangrijk om uzelf en uw klanten op alle mogelijke manieren te beschermen tegen het uiterst besmettelijke virus.


Onze budgetvriendelijke mondkapjes bieden een extra basisbescherming bovenop andere gestelde maatregelen om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen.


Aangezien de prijzen op de meeste plaatsen voor mondmaskers vrij hoog liggen, hebben wij besloten deze aan STUNTPRIJZEN aan te bieden.


Benieuwd? Ga vlug naar onze webwinkel of klik HIER.

Waarom worden mondmaskers aangeraden?


De meest effectieve maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zijn regelmatig je handen wassen en een fysieke afstand van 1,5 meter houden van personen waar je niet mee samenwoont.


Mensen mogen vanaf 4 mei geleidelijk aan terug kunnen gaan werken, bedrijven open geleidelijk aan terug ons sociaal leven kan worden hervat. Dit betekent dat er nieuwe situaties ontstaan: mensen zullen opnieuw in contact komen met elkaar. Het is dus heel belangrijk dat we solidair zijn met elkaar en voorkomen dat de epidemie een nieuwe piek bereikt.


Het dragen van een kwalitatief mondmasker wordt als aanvullende maatregel gebruikt.Welke bescherming biedt een mondmasker?


Het dragen van een mondmasker doe je niet om jezelf te beschermen, maar vooral om anderen te beschermen.


Beeld je in dat je een confettimachine bent. De druppels die je produceert als je niest, hoest, praat of ademt zijn confetti, mogelijk besmet met het virus. Hoe voorkom je dat deze confetti andere mensen bereikt? Door een fysieke barrière te plaatsen tussen de confettimachine (jezelf) en andere mensen. Waar moet deze barrière staan om de verspreiding van confetti te voorkomen?


Rechtstreeks voor de machine die de confetti uitstuurt. Deze barrière is het mondmasker.


Jouw mondmasker beschermt anderen tegen jouw confetti. Het mondmasker van een andere persoon beschermt jou tegen zijn confetti. Opgelet: dit is enkel extra bescherming. Afstand van 1,5 meter houden en regelmatig je handen wassen blijven de meest effectieve maatregelen. Het is ook belangrijk om je handen te wassen voordat je je gezicht aanraakt.


Heel belangrijk is ook dat het mondmasker vgoed gedragen en behandeld wordt. En zeker en vast dat het van een goede kwaliteit is....Net daarom ben je bij MONDMASKERPROMO aan het goede adres !!